Neem vandaag nog contact met ons op

Vyrex Solutions
De Meinte 14
4153 XE Beesd
info@vyrex.nl
+31(0)640240995

Wij zijn goed in

Webdesign
Webdevelopment
ERP en CRM oplossingen
Cloudbased applications
Website bouw
Webshop bouw
Managed Hosting
Internetmarketing
SEO
 

Websites & Webshops

Een goede website maak je niet zomaar, daar moet over worden nagedacht

Start direct met een professionele website,
neem vrijblijvend contact met ons op!

Websites die binnenkomen bij uw bezoekers

Het creëren van een website of webshop is veel meer dan alleen een ontwerp, tikken van code en het samen voegen van tekst met beeldelementen. Een website moet binnenkomen bij een bezoeker. De bezoeker en dus een mogelijke klant moet een professionele indruk krijgen van uw onderneming, organisatie, diensten en of producten. Daarbij moeten we er ook voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt en werkt op bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

Offerte aanvragen
Sprielderbosch | Vyrex Solutions
American Steakhouse Broadway | Vyrex Solutions

Wij verzorgen uw project van A tot Z

Wij verzorgen alle zaken indien u dit wenst omtrent de website of webshop van A tot Z! Denkt u hierbij aan de domeinregistratie, hosting, techniek, updates, seo, google analytics, responsiveness, gebruikerservaring, design, functionaliteit, security en email. Het enige wat wij van u verwachten is de aanlevering van teksten, foto’s en of producten.

Ja dit wil ik ook!
m
Professionele en duurzame ontwikkeling

Wij leveren kwaliteit en geen kwantiteit. Uw website gebouwd door professionals gaat op den duur zijn geld opleveren. Denk hierbij aan meer bezoek, minder onderhoud en gemakkelijker aanpassingen door voeren.  Als u op zoek bent naar een bedrijf wat uw website kan bouwen, onderhouden en hier en daar eens kan aanpassen voor u zowel technisch als functioneel dan bent u bij ons op het juiste adres.

m
Een plan van aanpak en goede planning

Voordat wij starten met de bouw van uw website of webshop, maken wij een plan van aanpak en een planning. U heeft dan een goed en helder inzicht in de werkzaamheden en tijd die het kost om uw website of webshop te ontwikkelen.

Elke website of webshop heeft standaard 1 correctiefase, dit betekend dat indien u het ontwerp niet mooi vind, wij dit kosteloos aanpassen. Gelukkig komt dit maar zelden voor.

m
Een team van specialisten staan klaar voor u!

Een goed team van specialisten is belangrijk om tot het beste resultaat te komen. Vyrex Solutions heeft zo’n team en reken maar dat wij enthousiast met uw project aan de slag gaan. Onze mensen zijn skilled in PHP, HTML, JQuery, SQL, XML, Javascript, CSS, WordPress, Magento, Woocommerce, Drupal, SEO, Google Analytics en Google Adwords. Naast deze uitgebreide skillset hebben al onze ICT Nerds ook nog eens een onuitputtelijke bron van enthousiasme.

m
Nazorg, analyses en onderhoud

Uw website of webshop is opgeleverd! Nu is het zaak dat we gaan kijken hoe bezoekers erop reageren, of de website goed vindbaar is en of uw webshop gaat verkopen. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij kunnen met uitgebreide analyses ervoor zorgen dat u een goed inzicht krijgt in het bezoekersverkeer en waar eventuele aanpassingen nodig zijn.  Met onze dienst SEO en Internetmarketing kunnen wij dit in zijn geheel voor u verzorgen.

Wat kan Vyrex Solutions voor mij doen?

Een website of webshop bouwen!

Nadat we uw website of webshop qua functionaliteit en wensen goed in kaart hebben gebracht kunt u rustig achterover leunen. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Van concept tot resultaat. Elke code, elk detail,  iedere fase is in goede handen bij ons team. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de voortgang en stellen u in de gelegenheid om bij te sturen indien noodzakelijk gedurende het project.

Wat zijn de kosten voor een website of webshop?

Wij denken niet graag in kosten. Wij denken in wat gaat een website, webshop of applicatie uiteindelijk voor u opleveren? Het doel heiligt de middelen, we kunnen het zo gek maken als u zelf wilt.

Uiteindelijk zijn de functionaliteiten die in een website, webshop of applicatie zitten en het daarbij behorende ontwerp van belang om een goede indicatie te kunnen geven voor de kosten.

Elke opdracht heeft dus zijn eigen kostenplaatje. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen dan maken wij vrijblijvend een offerte die aansluit op uw wensen en ideeën.

Hoe lang duurt het voordat uw website of webshop klaar is?

U kunt zich voorstellen dat het ontwikkelen van een cloudapplicatie of webshop meer tijd in beslag neemt dan het ontwikkelen van een website. Voor aanvang van het project hebben we een goede indicatie van de kosten en de tijd die we nodig hebben om uw project te realiseren. In goed overleg met u stellen we een opleverdatum vast.

Ik wil iets aparts laten ontwikkelen kunnen jullie dat ook?

Wij houden van een uitdaging! Dus meestal bent u bij ons aan het juiste adres, we gaan discreet met uw idee om en proberen mee te denken om zo tot de beste oplossing te komen. Er zijn ook aparte ideeën die wij niet doen, dit geven wij dan ook direct aan. Een nieuwe google of ebay ontwikkelen klinkt leuk, maar zijn onrealistisch. Wij beoordelen samen met u of het idee in kwestie haalbaar is en past binnen uw budget.

Kan mijn boekhoudpakket worden gekoppeld aan de webshop?

Afhankelijk van het pakket waarvan u gebruik maakt is dat zeker mogelijk. Wij hebben echter ook een goed alternatief voor u mocht dit niet kunnen. Vyrex Solutions heeft namelijk zijn eigen boekhoudsoftware ontwikkeld waarmee de interactie van en naar een webshop een fluitje van een cent is.

Naast boekhoudsoftware kunnen wij u een ERP of CRM oplossing aanbieden.  Deze pakketten zijn door ons zelf ontwikkeld en zijn op een goede manier te koppelen aan bijvoorbeeld een webshop of externe applicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Waarom Vyrex Solutions

Heldere prijsafspraken en transparantie

Hosting en domeinregistratie wordt geregeld

Goed overleg, duidelijke communicatie en plan van aanpak

Correctiefase op het ontwerp

Uniek, goed werkende op maat gemaakte website of webshop

Volledig responsive op mobiel, tablet of laptop

SEO ready, nazorg en support

1276

Koppen koffie

14

Pizza's gegeten

129

Tevreden klanten

289

Websites opgeleverd