Websites & Webshops

Een website laten maken

Bij het laten maken van een website heeft u vooraf het één en ander voor ogen. Wanneer we starten brengen wij uw wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van uw ideale website en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

  • Wij bouwen unieke websites op maat gemaakt voor uw onderneming.
  • Wij maken met in goed overleg met u een passend ontwerp voor uw website.
  • Betaalbare oplossingen, wij helpen u met de juiste uitstraling en uiting op het internet.

Het goedgekeurde concept worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Het webdesign wordt uitgewerkt in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

  • Kom bezoekers tegemoet met een mooi, toegankelijk en professioneel design.
  • Elke website of webshop die wij bouwen is geheel responsive. Uw website past zich op dynamische wijze aan op elk mogelijk mediaformaat.
  • Elk van de door ons gebouwde websites zijn conversie verhogend en  worden SEO ready opgeleverd.

Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee uw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reiken wij u alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht u moeite hebben bij het beheren van uw website, kunt u ons natuurlijk altijd vragen om advies!

  • Snelle levering. Wij hanteren een vaste werkwijze met als doel een website snel op te leveren.
  • Goede nazorg en begeleiding. Heeft u hulp nodig met het onderhouden van uw website of de vindbaarheid dan kunnen wij u hierin uitstekend adviseren.
Websites op maat

Een professionele
Website of webshop

Er zijn talloze webdevelopment bureau’s, webbouwers en zoontjes van een kennis die een prima website of webshop kunnen bouwen. Maar de kwaliteit zit hem voor een groot gedeelte ook in de nazorg die komt kijken bij een website of webshop.

Denk bijvoorbeeld eens aan wat er komt kijken bij het krijgen van bezoekers op uw website of het onderhoud aan de website. Staat de website op een snelle server of heeft u een trage slome server waardoor uw website minder vriendelijk is in het gebruik en daardoor dus ook minder hoog in de ranking van google komt te staan.

Dit zijn zaken waar aan gedacht moet worden met de bouw van een website of webshop en u heeft recht op een partner die u daarin kan adviseren en ondersteunen. Vyrex Solutions doet dit, wij willen betrokken zijn bij uw bedrijf of organisatie en willen dat uw website of webshop doet wat er van verlangt wordt.

Unieke websites of webshops op maat gemaakt 100%
Technisch onderlegt in de meest moderne technieken 100%
Verstand van Internetmarketing, UX design en SEO 100%
Vraag een offerte aan

Ja ik wil graag een professionele website!

U kunt een vrijblijvende offerte bij ons opvragen voor uw website of webshop. Omschrijf duidelijk uw wensen en wat u wenst te bereiken met uw website. U kunt ons ook enkele voorbeelden toesturen, zodat wij kunnen opmaken van welke stijl u houdt of welke stijl het beste bij uw bedrijf past.

Heeft u twijfel of vragen? Dan kunt u ons het beste bellen of whatsappen wij staan u graag te woord. Wij willen samen met u het best mogelijke resultaat bereiken en goede communicatie is hierin een belangrijke factor.

    Chat openen