Software en app ontwikkeling

Een goed idee, uitgewerkt in gebruiksvriendelijke en pragmatische software

Dat wilt u toch ook? Vyrex Solutions kan u adviseren, begeleiden en ondersteunen bij uw zoektocht naar de juiste software of app. Wij kunnen deze software of app ook voor u ontwikkelen.

Er zijn talloze oplossingen, plugins en apps te koop en te downloaden op het internet. Maar welke software is nu goed om bijvoorbeeld te gebruiken om uw voorraad te beheren of om uw boekhouding mee te regelen. Heel vaak moet u consessies doen in uw werkwijze en wordt de manier van werken beperkt naar de mogelijkheden die er worden aangeboden in de applicatie die wordt gekozen, bovendien is niet alle software ook veilig in gebruik of gebruiksvriendelijk om te gebruiken.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met de ontwikkeling van software en kunnen u dan ook goed adviseren omtrent alle mogelijkheden die er zijn en worden aangeboden. Wij hebben ook de expertise in huis om voor u specifiek software te ontwikkelen. Of het nu gaat om een simpele app of een complex calculatieprogramma, Vyrex Solutions is de partij die dit voor u kan realiseren. 

Software en Apps

Hoe pakken wij dit samen met u aan?

Advies en onderzoek

Allereerst start elk traject met een gedegen onderzoek. Welke software is al op de markt, welke apps zijn er en welke sluiten aan op uw wensen en behoeftes als bedrijf. Is er geen geschikte app of software gevonden of is deze bijvoorbeeld te duur of niet toepasbaar in de vorm die u wenst? Dan gaan wij kijken wat ervoor nodig is deze software of app zelf te ontwikkelen.

Ontwikkelen

Wanneer wij voor u de software of app mogen gaan maken dan gebruiken wij hiervoor de meest innovatieve oplossingen. Veel van ons werk wordt gedaan in PHP, Java, JQuery, Javascript, HTML, CSS. Wij kunnen er samen met u ook voor kiezen om de software elders te laten ontwikkelen en het project alleen voor u te begeleiden.

Opensource en Cloudbased

Wij ontwikkelen onze software met open source technieken en proberen dit altijd Cloudbased in te richten. Dit zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw software of app en dat u ten alle tijden uw software zelf kunt inzien. Een voordeel van deze manier van ontwikkelen is dat u altijd bij de broncode van de applicatie kunt komen en deze kunt aan laten passen.

Projectmanagement

U kunt ons ook inhuren om een ontwikkeltraject in uw bedrijf te begeleiden en te managen. Hiermee haalt u gedegen ICT kennis in huis om uw project te begeleiden, waardoor kosten en assets zo effectief mogelijk worden ingezet om uw doelstellingen te realiseren. Wij praten ICT en wij praten met u normale mensentaal.

App Development

Wij ontwikkelen Hybride apps, dit geeft relatief minder ontwikkeluren. Onze apps werken hierdoor zowel op Andriod als op iOS. Er zijn wel beperkingen ten opzichte van een Native app, die specifiek gebruik kan maken van de native elementen van bijvoorbeeld de telefoon. Het voordeel van een hybride app is de uiteraard de kostenoverweging.

Oplossingen

Vyrex Solutions heeft een breed pakket van oplossingen reeds ontwikkeld en deze software vormt vaak de basis voor elk bedrijf. Denkt u hierbij maar eens aan een CRM of ERP pakket of een simpele manier van boekhouden. Het voordeel van deze software is dat wij dit in huis hebben ontwikkeld en dus ook gemakkelijk kunnen aanpassen naar uw wensen.

Chat openen