Neem vandaag nog contact met ons op

Vyrex Solutions
De Meinte 14
4153 XE Beesd
info@vyrex.nl
+31(0)640240995

Wij zijn goed in

Webdesign
Webdevelopment
ERP en CRM oplossingen
Cloudbased applications
Website bouw
Webshop bouw
Managed Hosting
Internetmarketing
SEO
 

Over ons

Uw team voor websites, webshops, ERP en CRM oplossingen

Een goed team is waardevol

Een goede chemie tussen teamleden verhoogd de creativiteit, werkplezier en komt de kwaliteit van een website, webshop, ERP of CRM oplossing ten goede.

Samenwerken

Het bekende schaap met de zeven poten bestaat natuurlijk niet. Tegenwoordig zijn er teveel facetten die meespelen in het ontwikkelen van een goede website of applicatie. Het is dus erg belangrijk dat verschillende teamleden goed met elkaar samenwerken en op elkaar raken ingespeeld.

Af en toe wat ontspanning

Soms is de werkdruk erg hoog, projecten die bijvoorbeeld een deadline hebben. Soms met elkaar doorwerken in de avonden en weekenden om een target te halen. Zo nu en dan moet de druk ook van de ketel en dan gaan we bijvoorbeeld een hapje eten met elkaar. Op die manier houden we ons team gezond en fris!

Projecten pakken we als team op

Uw opdracht wordt door het gehele team opgepakt, u maakt ook kennis met het gehele team. Natuurlijk heeft u één aanspreekpunt maar het om uw project succesvol te kunnen opleveren is het van belang dat iedereen met de neus de juiste kant op staat.

Onze Skills & Expertise

Ons team is goed geschoold in de op internet huidige geldende standaarden op het gebied van talen, platformen en methodes. We gaan ten alle tijden voor een 100% tevreden en goed resultaat van ieder project. Er is altijd weer wat nieuws te leren of te ontdekken daarom kunnen we onmogelijk onze grafiek op 100% zetten. We leren elke dag bij! Dat is positief want daardoor kunnen we de nieuwste technieken blijven gebruiken ook in uw project!

PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript 0
Wordpress, Magento, Drupal, Woocommerce 0
Managed Hosting 0
Internetmarketing en SEO 0
qodef-team-image
Senior Developer | Senior Designer | Eigenaar
Egon

De oprichter van Vyrex Solutions. Zijn creatieve aanpak en innoverende visie zorgen er voor dat elk project tot een succes wordt gemaakt!

qodef-team-image
Developer | UX
Wesley

Wesley is onze rots in de branding, zijn CSS, PHP en HTML skills zijn niet meer weg te denken in ons team. Daarnaast zorgt hij voor de nodige muzikale tonen tijdens het werk.

qodef-team-image
SEO | Cloudapplications
Leroy

Leroy is onze junior op de afdeling. Leroy zorgt ervoor dat onze cloud applications up to date blijven functioneren en uw website goed op het internet gevonden kan worden.

qodef-team-image
Senior Developer | Trainer
Erik

Elke opdracht is een feestje voor Erik, zijn PHP skills zorgen ervoor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. Erik werkt bij ons op freelance basis en heeft ook nog zijn eigen bedrijf in software ontwikkeling.

qodef-team-image
Developer | Cloudapplications
Norbert

Norbert is onze nieuwste aanwinst. Met zijn PHP vaardigheden zorgt hij ervoor dat onze cloud applications altijd perfect functioneren

qodef-team-image
Vacature
Jij?

Vacature voor PHP developer

Opdrachtgevers die u voor zijn gegaan!

Vyrex Solutions heeft websites ontwikkeld voor: