Neem vandaag nog contact met ons op

Vyrex Solutions
De Meinte 14
4153 XE Beesd
info@vyrex.nl
+31(0)640240995

Wij zijn goed in

Webdesign
Webdevelopment
ERP en CRM oplossingen
Cloudbased applications
Website bouw
Webshop bouw
Managed Hosting
Internetmarketing
SEO
 

Managed Hosting

Wij maken backups, wij monitoren op security en wij bieden 24/7 ondersteuning bij problemen.

Veilig en zorgeloos online

Met managed hosting geeft u het beheer van uw online diensten compleet uit handen. Met heldere afspraken weet u precies wat u van ons kunt verwachten en zijn wij goed op de hoogte van uw eisen en wensen.

U kunt hierbij denken aan werkzaamheden op de server, zoals updates en ander onderhoud. Verder denken wij mee omtrent de performances van uw website of online applicatie waarin wij u optimaal kunnen adviseren. Ook het monitoren en het proactief reageren daarop is een belangrijk onderdeel van managed hosting.

Uw website, webshop of cloudbased applicatie is dus in goede stabiele handen.

Dedicated server hosting

Heeft u een zeer drukbezochte website of gebruikt u de webserver voor toepassingen die veel performance vergen? Dan raden wij u aan om gebruik te gaan maken van een Dedicated Server.

Wij verzorgen  het technische gedeelte terwijl u de voordelen heeft van de best mogelijke performance.

Een VPS oftewel Virtual Private Server is onder andere geschikt voor het hosten van uw webshop, of uw online boekhoudpakket. Daarnaast heeft u volledige vrijheid en kan u uw server gemakkelijk schalen op performance die op dat moment nodig is.

Datacenter

Onze servers zijn ondergebracht in het datacenter van Schiphol Rijk. Dit datacenter heeft al haar faciliteiten dubbel uigevoerd, verhoogde computervloeren, redundant stroomvoorziening, geavanceerde brandpreventie, video bewaking, strenge access control en geavanceerde klimaat beheersing. Daarnaast is alle apparatuur aangesloten op één van de grootste en snelste netwerken van Nederland. Het netwerk beschikt over een capaciteit van ruim 1,5 terabyte per seconde en is aangesloten op AMS-IX, LINX, DE-CIX en 15 andere Europese en Amerikaanse exchanges netwerken.

Onze websites en applicaties

Wij werken uitsluitend op onze eigen servers, hierdoor kunnen we de kwaliteit van uw website of applicatie blijven garanderen en kunnen we deze ook op een goede manier voor u ondersteunen. Indien nodig kunnen wij u helpen bij het migreren van een oude situatie naar onze omgeving toe. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan uw website of online applicatie, we bespreken van te voren een plan van aanpak zodat u ten alle tijden online blijft.