01
01
Wat is uw doel?

Belangrijk om te weten is wat is uw doel, welk beoogd resultaat wenst u te behalen op het internet? Aan de hand van uw doelstellingen kunnen wij bepalen met welke middelen dit doel het best bereikt kan worden.

02
02
De juiste middelen op het juiste moment

Het inzetten van de juiste middelen op het juiste moment op de juiste plek is key voor goede marketing op het internet. Het heeft geen zin om zonder goed plan bijvoorbeeld Googleadwords te gaan gebruiken. Het inzetten van middelen moet leiden tot conversies om zo uw doelstellingen te bereiken.

03
03
Internetmarketing is een doorlopend proces

Internetmarketing en SEO is nooit klaar, dit is een proces wat voortdurend aandacht blijft vragen en moet worden bekeken en worden aangepast waar nodig. Iets wat nu goed werkt hoeft over een maand niet meer te werken. Behaalde resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

04
04
Samen staan we sterk

De concurrentie is moordend, zeker op het internet bent u vaak onderhevig aan beoordelingen, social media en zoekresultaten. Dit alles moet worden verwerkt om de strategie aan te scherpen, dit moet u niet alleen willen doen. Samen kunnen wij niet alleen de strategie uitvoeren en aanscherpen we kunnen ook uw concurrent een stap voor blijven.

Search engine optimalisation

Boven in de google ranking?

Onze manier van aanpak om dit te realiseren is uniek. Wij hebben eigen geschreven software die u daarbij kan ondersteunen. Daarnaast hebben wij de kennis en kunde in huis om zowel technisch als functioneel uw website naar een hoger niveau te tillen.

De vindbaarheid op het internet en bijvoorbeeld de Google resultaten is van zoveel factoren afhankelijk dat elk aspect moet kloppen. Daarnaast is het van belang om na te denken over of het uberhaupt gewenst is om bovenin te staan, want past dit wel in de strategie en zijn uw bezoekers wel personen die direct op de eerste link klikken? 

Maar nog belangrijker, iedereen wil bovenin staan op google, waardoor het misschien ook veel gemakkelijker is om een goede 3e positie in te nemen met minder kosten en toch het juiste resultaat. 

Goede resultaten

SEO is een dynamisch proces
Wij kunnen u hierin ondersteunen

01
Technisch op orde

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Implementatie strategie

Wanneer uw website of webshop op orde is kunnen we de internetmarketing strategie die wij samen met u hebben vormgegeven gaan implementeren.

03
Meten is weten

Als alles goed is voorbereid en we de strategie hebben geimplementeerd is het zaak om alles goed te analyseren en bij te sturen. Afhankelijk van de strategie kunnen we in overleg met u hiervoor rapportages aanleveren.

01
Onsite Optimization

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Keyword Research

We select themed keywords based on user-intent to solidify rankings based on what users searches

03
Link Building

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

Contact opnemen

Vraag nu een offerte aan

    Chat openen