Laten we starten

Met een paar stappen
naar een succesvol project

arrow
01
Inventarisatie
Inventarisatie

Allereerst brengen we met u de wensen en behoeftes in kaart. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en stellen we een plan van aanpak op.

arrow
02
Concept en ontwikkeling
Concept en ontwikkeling

We presenteren u een concept en na goedkeuring ontwikkelen wij deze af. Gedurende het proces wordt u actief betrokken zodat we het juiste resultaat bereiken.

03
Oplevering
Oplevering

Nadat het concept is goedgekeurd en we het project verder hebben afgerond komt de oplevering. Hierin bespreken wij met u het resultaat en eventuele restpunten. U kunt nu aan de slag met uw website, webshop of applicatie.

Wij zijn goed in

Vyrex Solutions kan u ondersteuning bieden met de volgende diensten.

Voor meer info, klik op een van de onderstaande onderwerpen.

Bedrijfssoftware

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke kenmerken en automatiseringsprocessen. Kortom er bestaat geen standaard oplossing voor alle problematiek die komt kijken bij het goed uitvoeren van een bedrijfsbeleid. Software kan hierin uw bedrijf ondersteunen zeker als die software ook nog eens aansluit op uw bedrijfseigenschappen en wensen. 

Wij hebben jarenlange ervaring met het implementeren, ontwikkelen en uitvoeren van projecten die te maken hebben met bedrijfssoftware. Dit kan een maatwerkoplossing maar ook de reguliere oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en verschillende oplossingen die het beste bij u passen. Als u wilt kunnen wij het project voor u managen, uitvoeren en of overnemen. Dit scheelt u een hoop kopzorgen en levert gegarandeert succes.

Project Management

U kunt ons inhuren voor ict gerelateerde projecten en projectmanagement. Om een project in zo goed mogelijke banen te leiden delen wij een project op in fases. Het totale werk wordt dus opgedeeld in kleinere delen die daardoor gemakkelijker te overzien zijn. Ons faserings model ziet er als volgt uit:

  1. Initiatiefase
  2. Definitiefase
  3. Ontwerpfase
  4. Voorbereidingsfase
  5. Realisatiefase
  6. Nazorgfase

Dit model is speciaal geschikt voor ICT gerelateerde projecten. Wij hanteren een informele structuur die te gebruiken is voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Begeleiding & Advies

ICT tegenwoordig is complex, van de ICT-er wordt verwacht dat hij het schaap met de 7 poten is en van de opdrachtgever wordt vaak verwacht dat hij het vakjargon begrijpt en alles van A tot Z aanlevert en begrijpt.  Je ziet vaak dat dit niet werkt, men start vol enthousiasme aan een project en gedurende de looptijd hiervan ontstaan extra kosten en frustratie. 

Vyrex Solutions biedt u aan om een project voor u uit handen te nemen en te begeleiden. Met name in het voortraject kunt u veel frustratie en kosten besparen door dit goed in kaart te brengen en de juiste partij te zoeken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Vyrex Solutions werkt nauw samen met ICT professionals met verschillende expertises waardoor wij elke opdracht goed, snel en efficiënt in kaart kunnen brengen en daarbij u het beste plan van aanpak kunnen presenteren. Afhankelijk van uw beslissing kunnen wij u dan ook begeleiden met de uitvoer ervan.

SEO Optimalisatie

Elke website of webshop heeft bezoekers nodig. Hoe komt u aan bezoekers? Maakt u gebruik van dure methodieken zoals GoogleAdwords, heeft u een “mannetje” voor uw social media en zoekmachine optimalisatie maar blijven de resultaten achter?

Dit komt omdat men niet alle lagen van goede vindbaarheid afdekt. Er zijn genoeg SEO specialisten te vinden maar er zijn er maar weinig die ook verstand hebben van de techniek die schuilgaat achter een website of webshop.  

Vyrex Solutions heeft een mooie cocktail van SEO expertise en technische kennis samen waardoor we niet alleen goed zijn in de aspecten van Search Engine Optimalisation maar ook van de techniek erachter. Gegarandeert succes dus. 

Websites & Webshops

Voor een nieuwe website of webshop bent u bij Vyrex Solutions op het juiste adres. Wij maken niet alleen nieuwe websites of webshops, we kunnen ook uw reeds bestaande website verbeteren of vernieuwen. Afhankelijk van uw wensen maken wij eerst een concept welke wij doorspreken met u alvorens wij de website of webshop definitief afbouwen. 

Er zijn veel verschillende aanbieders voor het bouwen van websites en webshops, echter door onze unieke manier van aanpak en de mogelijkheid om onze marketingautomationtool te koppelen loopt u voor op uw concurrent. 

Al onze websites en webshops worden responsive en seo ready opgeleverd.

Cloudbased Applicaties

U heeft behoefte aan specifieke software die u wenst te gebruiken voor een bedrijfstoepassing of bijvoorbeeld op uw website of webshop. Wij kunnen u hierin adviseren en zijn ook in staat dergelijke software op maat voor u te ontwikkelen. 

Of het nu gaat om een product configurator of een XML koppeling met uw boekhoudpakket of backend ERP systeem bij ons is geen applicatie te gek.  Naast het ontwikkelen van software hebben wij ook de door ons standaard ontwikkelede applicaties klaar liggen om uw bedrijf of organisatie te ondersteunen. Hierbij moet u denken aan CRM software, ERP software of bijvoorbeeld Marketingautomationsoftware. Deze software hebben wij zelf geschreven en kunnen wij voor uw bedrijf op maat toepasbaar maken. 

Onze software is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te integreren met andere applicaties zoals bijvoorbeeld Exact, Unit4, WordPress en Magento.

Heeft u een concept voor een stuk software wat u graag zou willen laten ontwikkelen neem dan contact met ons op.

Vyrex Solutions

Vyrex Solutions is opgericht in 2013 door Egon van der Jagt. Zijn visie is om ICT te laten werken voor bedrijven in plaats dat bedrijven werken voor ICT. 

Zijn jarenlange ervaring en kennis bij grote bedrijven als Mercedes, Sligro, Amsterdam Rai, Imtech, Boal, Arcelor Mittal wil hij toepassen bij bedrijven door innovatieve oplossingen aan te bieden.

Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in de ICT en is ooit begonnen als RPG programmeur op een AS/400 (IBM) deze filosofie heeft hij meegenomen in de moderne tijd en probeert deze dan ook toepasbaar te maken in diverse softwareprojecten. 

Inmiddels heeft Vyrex Solutions een leuk klantenbestand opgebouwd met diverse innovatieve oplossingen die samen met de opdrachtgevers zijn ontwikkeld. De applicaties, websites en webshops voegen daadwerkelijk iets toe aan de bedrijfsvoering van de klant. 

Elke klant is uniek

Elk van onze klanten is uniek, met zijn eigen specifieke behoeftes. Vyrex Solutions streeft ernaar om deze behoeftes zo goed als mogelijk te vertalen naar ict gerelateerde oplossingen. Of het nu gaat om de bouw van een applicatie of het ontwikkelen van een website wij kunnen elk project managen, uitvoeren en begeleiden. 

Vyrex Solutions is gespecialiseerd in: MySQL, PHP, Javascript, JQuery, HTML, CSS, PERL, Bootstrap, Foundation, XML, Microsoft, Apple, Linux, Iseries, Unix, ITIL Foundation, Prince2.

Daarnaast hebben we veel ervaring en expertise opgedaan met pakketten als: Unit4, JDEdwards, Baan, Exact, Snelstart, Lawson en de opmaat gemaakte ERP systemen van bijvoorbeeld Sligro en Boal Aluminium bv.

Wij hebben diverse migratie trajecten mogen uitvoeren voor bedrijven waarin we oude software vervangen voor nieuwe software en daarbij het gehele project van a tot z begeleiden inclusief het opleiden van mensen.

Hebben wij de expertise niet in huis dan hebben wij een uitgebreid netwerk van professionials om ons heen die ons kunnen ondersteunen om van uw project een succes te maken.

Chat openen