faq

De meest
gestelde vragen

Kunnen jullie mijn website bouwen en onderhouden?

Wij bouwen en onderhouden websites, indien de website is gebouwd door een andere webdesigner zullen wij eerst de website technisch beoordelen volgens onze intake procedure. Op die manier leren wij de website direct ook kennen en kunnen wij de website daarna in beheer nemen.

Bouwen jullie ook webshops?

We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops. Wij ontwikkelen webshops in Woocommerce en Magento het is tevens ook mogelijk om een geheel custom made webshop te laten ontwikkelen door ons, waardoor u niet afhankelijk bent van deze technologie en alles in eigen beheer kunt houden. 

Naast dat wij webshops kunnen bouwen kunnen wij u ook adviseren hoe u uw webshop positioneert in de digitale winkelstraat zodat uw webshop ook daadwerkelijk producten en diensten zal gaan verkopen. Samen met u kijken we naar de beste oplossing en het traject wat nodig is om u succesvol te laten ondernemen op het internet.

Ontwikkelen jullie ook applicaties en apps?

Wij ontwikkelen cloudbased applicaties en apps. Hierdoor blijven de kosten relatief laag en heeft u zelf toegang tot de broncodes. Dit heeft als voordeel dat u niet afhankelijk bent van ons als partij om de software aan te passen. Het verdient wel de voorkeur om deze software door ons te laten onderhouden en aan te passen. Wij bouwen onder andere CRM en ERP oplossingen en hebben ook een aantal van deze oplossingen klaar liggen.

Wat gebeurd er met mijn website, webshop of applicatie als jullie er niet meer zijn?

Al onze software, websites en webshops zijn open source ontwikkeld en kunnen relatief simpel worden overgedragen of worden overgenomen door een andere partij. Wij hebben zelf ook een vangnet voor calamiteiten zodat u als klant altijd verzekerd bent dat uw applicatie, website of webshop online blijft. Onze servicegraad is 99% en we hebben relatief weinig downtime op onze servers.

Kunnen jullie ons adviseren bij ICT vraagstukken?

Door onze jarenlange ervaring is het goed om ons in te schakelen alvorens u een keuze maakt welke leverancier of bureau u gaat ondersteunen bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld een bedrijfsapplicatie. Wij kunnen u adviseren over de valkuilen en eventueel ook het project voor u uit handen nemen en begeleiden.

Mijn website is niet vindbaar kunt u ons helpen?

Wij hebben kennis van SEO, UX design en Internetmarketing. Wij kunnen u een goed en helder advies geven over wat er dient te gebeuren om uw website of webshop beter vindbaar te maken. Wij willen u daarin begeleiden en meenemen omdat dit een dynamisch proces is. Om goed vindbaar te blijven is het noodzakelijk met enige regelmaat uw strategie aan te passen en te controleren. 

Waarom zou ik kiezen voor Vyrex Solutions?

Omdat wij luisteren naar onze klanten, creatief zijn in ons denkproces en veel kennis en kunde hebben op het gebied van ICT technologie. Bezitten wij zelf deze kennis niet dan kunnen wij in ons uitgebreide netwerk van freelancers de juiste persoon vinden voor uw project. Daarnaast behandelen wij u als persoon en niet als nummer en streven ernaar zo goed mogelijk te communiceren met onze klanten.

Wat kost jullie dienstverlening?

Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Wij zijn zeker niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. U krijgt van ons de best mogelijke oplossing, afhankelijk van deze oplossing, uw wensen en de tijd die we nodig hebben om dit te realiseren maken we vrijblijvend een offerte voor u op.

Wij werken tegen een marktconform uurtarief van € 90,- ex btw. 

Onze managed hosting services kosten € 12,50 ex btw per maand.

Voor Internetmarketing werken wij met een abonnement wat u maandelijks kunt opzeggen.

Voor onze ERP/CRM software hanteren wij een licentiefee van € 65,- euro ex btw voor de eerste drie licenties en daarna per licentie € 20,- euro ex btw. Houdt u er wel rekening mee dat bij het inrichten van het ERP of CRM systeem nog implementatiekosten worden gerekend, dit is geheel afhankelijk van de complexiteit van uw organisatie, wensen en welke aanpassingen er nodig zijn om het pakket voor u te schalen.

Wij proberen u altijd vooraf een inzage te geven in de kosten zodat we altijd helder en transparant zijn en u niet voor verassingen komt te staan.

Op al onze diensten en producten gelden de algemene voorwaarden van Vyrex Solutions. Bij het accepteren van de offerte accepteert u dan ook automatisch deze algemene voorwaarden.

Stel ons een vraag

Niet gevonden naar waar u op zoek was?
Vraag het ons!

  Service

  Wij werken servicegericht
  en proberen u altijd goed en snel te helpen.

  Voor onze klanten

  Wij streven ernaar om een gezonde en langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Daar hoort natuurlijk ook een stukje service bij.

  Technisch en Creatief

  Deze combinatie zie je niet al te vaak maar Vyrex Solutions heeft kennis van de techniek en zijn daarnaast ook nog eens creatief ingesteld.

  Uw bedrijf in goede handen

  Met alles wat we doen, proberen we zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren. Tenslotte moeten we het samen met u doen. Alleen op die manier komen we tot een goed eindresultaat.

  Waar wacht u nog op?

  Uw project, website, applicatie is bij ons in goede handen. Wij verwelkomen u graag als klant en laten graag ons werk voor u spreken.

  Chat openen