Voor onze klant Arimpex kregen wij de opdracht om een configurator te bouwen waarmee modellen van boten kunnen worden opgebouwd op een website. Wij hebben hiervoor een plugin in WordPress gemaakt die gebruiksvriendelijk objecten kan inladen en waarmee men de configurator zelf kan inrichten. In samenwerking met de medewerkers van Arimpex en de fotograaf hebben we de beeld bestanden opgebouwd om zo de configurator te realiseren.

Op dit moment wordt de plugin getest door Arimpex en zijn we bezig om de plugin verder uit te breiden met functionaliteiten voordat deze inzetbaar zal zijn voor de klant. De configurator is ontwikkeld in JQuery, PHP, HTML en CSS en werkt in het platform van WordPress. Bij het installeren van de plugin wordt er een database aangemaakt om de verschillende objecten / producten in te kunnen laten elk met hun individuele settings. 

Heeft u interesse in een configurator voor uw producten? Of heeft u meer interesse in de ontwikkeling van een andere plugin voor uw website? Neem dan contact met ons op

Author

admin

Chat openen