Neem vandaag nog contact met ons op

Vyrex Solutions
De Meinte 14
4153 XE Beesd
info@vyrex.nl
+31(0)640240995

Wij zijn goed in

Webdesign
Webdevelopment
ERP en CRM oplossingen
Cloudbased applications
Website bouw
Webshop bouw
Managed Hosting
Internetmarketing
SEO

Arimpex plugin online!

Arimpex Plugin

Arimpex plugin online!

Voor Arimpex heeft Vyrex Solutions een mooie plugin mogen bouwen. Met deze plugin kunnen producten, in dit geval boten, doormiddel van XML worden opgehaald vanuit het CRM pakket van een andere website. Voor het tonen van deze producten zijn uitgebreide opties mogelijk. Op zowel de pagina met het aanbod als de pagina’s met de details van de producten kunnen verschillende templates worden gebruikt. Met deze templates kan de layout van de pagina worden aangepast.

Arimpex is uitgever van verschillende aansprekende titels op het gebied van varen en kamperen, waaronder Botentekoop.nl, boten.nl, botenbank.nl, CampersCaravans.nl en het televisie programma KampeerTV. Het kloppend hart van Arimpex is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Met een enthousiast team werken zij al meer dan 25 jaar aan het bouwen en versterken van hun positie als marktleider in de segmenten varen en kamperen.

Naast de plugin hebben wij ook een PDF template mogen bouwen voor Arimpex. Met deze template kan productinformatie dynamisch worden getoond met een mooie layout.

admin